Beoordelingen van Goya Sushi & Grill Heerhugowaard

Recente recensies van Goya Sushi & Grill Heerhugowaard

5 sterren na 185 reviews

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en snel bezorgd!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Extra warme gerechten bijbesteld naast de sushi. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, alleen het was bijna 40 minuten later bezorgd.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg goed

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt genoten van de gerechten. Helaas de Courgette dat ik besteld heb heeft mij een flinke diarree gegeven. Ik ben de enige dat die gegeten heeft, de rest heeft mijn familie gegeten, en niemand heeft wat gehad. Jammer.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Naast de sushi box extra warme gerechten bijbesteld. Heerlijk!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer kregen wij helaas veel te laat ( een half uur te laat) ons bestelde eten. Hierdoor was er van een gezamenlijke maaltijd met het gezin geen sprake. Het eten was koud en tot mijn verbazing erg vettig. Dat is voor het eerst dat het vet van het vlees en groente afdroop. De patat was koud en slap. Erg jammer allemaal. Ik moest ook zelf bellen om te vragen naar de status van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

5-sterren, altijd goed bij Goya Heerhugowaard =)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top: op tijd bezorgd, vers en lekker. Dank.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd contante goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes,ruim voldoende en zeer goed verzorgd. Werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 10 minuutjes te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel. Lekker gegeten!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmaakt. Stip op tijd bezorgd. Helemaal top.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top en de sushi ook op de tempura garnalen na. Die waren net aan gaar, het beslag was bijna niet gaar en er zat geen smaak aan. Op dit na, zou ik er zeker nog een keer bestellen!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect en supersnel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling afgehaald, dat ging erg rommelig. sushi was droog en oud, maar wel rijk belegd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, prima kwaliteit. Echt een aanrader!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vers en goede kwaliteit. Wij komen zeker weer terug!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel vandaag en weer heel erg lekker!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Kan niet wachten om weer naar het restaurant te mogen maar zo houden we het nog wel ff vol!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi box zag er zeer verzorgd uit. We hebben heerlijk gegeten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, goede verse sushi en de gyoza is ook super. Bestellen snel weer

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl met garnalen afgehaald super lekker veel en eindelijk een sausje erbij!! Gewoon proberen!!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ouderwets goes, zoals we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker, zoals altijd. Bezorging netjes op tijd. Eten is goed van temperatuur. Gewoon top. Als ik een verbeterpunt zou moeten opnoemen dan is dat een kleine ingrediënten lijst per gerecht, vanwege voedselallergie altijd erg opletten wat we bestellen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de huidige crisis en omstandigheden netjes optijd klaar, vers en smaakte zeer goed 👍🏻

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel 👍🏻

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Warm en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld en het was weer super lekker.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgster kon ons adres niet vinden en zei al een kwartier te zoeken... Daardoor waren onze warme gerechten koud geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl met garnalen super lekker!! Ruim voldoende voor 1 pers. en veel veggies!! Just try...

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, net als voorheen in het restaurant. Vriendelijke bezorger, die nog even checkte of er niks gelekt had. Top service en eten.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden, snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal prima

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima en exact op tijd bezorgd

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, voldoende keuze, goed verzorgt, tijstip van leveren aan te geven. Smaakte perfect. Was weer voor herhaling vatbaar.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Grote familieschotel besteld met 4 personen. En wat gyoza en garnalen erbij. Genoeg en supersnel bezorgd!! Dikke 5 sterren!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk van smaak, we gaan zeker vaker bij Goya bestellen

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd. Bestelling was op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was verre van vers en rechtstreeks uit de koeling. Rijst hoort handwarm te zijn ipv koelkast-temperatuur. Vis was droog, kleurloos en bijna smaakloos..

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, net zoals wanneer we in het restaurant eten. We hadden wel voornamelijk sushi, dus afkoelen geen probleem. Prijs-kwaliteit prima. Bezorging iets later maar dat was geen probleem, het is weekend en we wonen iets verder. Geen extra bezorgkosten: top! We gaan dit zeker nog eens doen!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd ondanks vies weer, kwaliteit uitstekend a la Goya. Zoals altijd te weinig, volgende keer meer bestellen dus😁

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi leek al wat te lang klaar te staan

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging helaas iets mis bij de bestelling waardoor de levering zeer lang duurde. Maar dit is zeer netjes opgelost door de Goya.Hierdoor blijven wij zeker klant. Kwaliteit is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, bezorging echt slecht. 17.00 besteld met voorkeurstijd 19.00. Kreeg bevestiging dat het rond 19.25 geleverd zou worden kwam pas om 20.50. Ik Nou kan ik mij voorstellen dat het druk is op valentijnsdag maar volgens mij waren ze mijn bestelling vergeten. Wij bestellen hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat vorige keer mijn bestelling een paar huizen verderop is geleverd, toch nog maar een keer proberen te bestellen. De bestelling geplaatst op 17.15 uur en zou bezorgt worden om 18.00 uur. Het eten kwam ruim een half uur later als beloofd, maar dit kan gebeuren. Vervolgens tijdens het uitpakken erachter gekomen dat er twee producten missen. Uiteraard direct gebeld en na 4x proberen contact gekregen, ze zouden de rest van de bestelling brengen. Dit heeft bijna 2 uur geduurt. In de tussentijd, na een uur wachten, hebben wij zo'n 10x geprobeerd te bellen maar de lijn was afgesloten(?). Wij hebben totaal bijna 3,5 uur op ons eten moeten wachten. Toen de rest van de bestelling eindelijk werd geleverd geprobeerd een gesprek aan te gaan aan de deur, echter sprak de bezorgster zo goed als geen Nederlands... hier konden wij dus ook niet ons verhaal doen. Nu maar een mail gestuurd en hopelijk komt er een oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten we zeggen, dat zondagavond niet jullie sterkste kant is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, heerlijk gegeten, kwartiertje "te vroeg" bezorgd zelfs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was optijd en werd vriendelijk afgeleverd. Maar om eerlijk te zijn was het niet te vreten. Ik heb geen sushi besteld maar vlees en vis. Ik heb alles eigenlijk aan de hond gegeven. Alles was zo droog als karton en had een vieze rare smaak, ik meld dit alleen maar omdat er naar mijn mening word gevraagd

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en heerlijk vlees. Zelfs met deze sneeuw snel bezorgd!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed eten .... kunnen niet wachten totdat we weer bij Goya " thuis " kunnen eten......

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten slecht warm te houden hoort er een beetje bij in deze tijd helaas voor de rest prima kijken er weer naar uit om.in het restaurant te eten Fam Gras

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel van het vlees was te lang gebakken dus taai en hard. De rest was wel lekker.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond t.o.v. de vorige bestelling de kwaliteit van de sushi beduidend minder. Twijfel over versheid van bepaalde ingrediënten. Had later op avond ook een vissige nasmaak die we eerder niet hadden. De bezorging was vriendelijkaar de sushi lagen behoorlijk opgeschoven naar 1 kant en sommige daardoor vervormd en opengebroken.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte weer heerlijk! Ze mogen wel grotere bakjes soja saus doen

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten en goede bezorging. Helemaal top weer!🤗👍

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed. Ook de bakjes zijn veranderd waardoor ze niet meer smelten en niet meer lekken. Het was er ook nog eens supersnel. Kortom, het was heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was netjes verpakt allemaal en heerlijk vers , wij hebben genoten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima in orde

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag besteld en ruim binnen de afgesproken tijd gebracht. Prima kwaliteit en ga dit zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van mijn meest favoriete restaurants in Heerhugowaard. Eten is geweldig, bezorging is snel en bezorgers zijn altijd super vriendelijk & houden zich goed aan de corona regels.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk gesmaakt. ( zoals altijd). We kunnen niet wachten weer in het restaurant te mogen eten !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemiddelde kwaliteit sushi, prima om tijdens een serie weg te eten maar niet voor de fijnproever. Rijst en zeewier waren aan de kleffe kant en de tonijn was prima maar niet super vers. Vermoed dat de sushi van te voren al gerold is. Verder is de gember geen standaard optie maar moet je deze echt bijbestellen. Gebakken champignons waren heerlijk en een ruime portie net als de sojabonen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was middelmatig. Weinig eigen smaak en erg koude rijst. Sushi proefde niet vers

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant van het restaurant, nu door de omstandigheden voor het eerst online besteld. Zeer lekker. Voor herhaling vatbaar, tenzij de deuren weer open gaan natuurlijk.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald en thuis heerlijk met het gezin van gegeten :-)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er werd al aangegeven dat het druk was maar de bestelling werd vrij snel bezorgd. goede porties en het smaakte ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is zoals gewoonlijk voortreffelijk. Ook de bezorging zoals beloofd stipt op tijd. Al met al heel prettig en wij zullen nog vaak gebruik maken van uw diensten

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Bijna net zo lekker als in het restaurant. We hadden ook inktvisringen en mini loempias besteld, maar dat kun je beter in het restaurant zelf eten. Thuis gebracht is het niet meer knapperig; een beetje taai. Misschien de volgende keer zelf frituren. Maar de sushi zelf was dus gewoon heerlijk!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook voor Kerstavond weer sushi besteld, een schotel 56 stuks. Kwaliteit was weer super, we hebben er van genoten. Bezorging was exact op tijd, top!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Wel grote porties. Waarvan we dachten dat het voor 1 persoon was zoals beef teryaki of rijst, konden we wel met 2 tot 3 personen van eten. Dus volgende dag nog van kunnen genieten.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het Sushi Dagmenu besteld voor 18:00 uur en werd perfect op tijd bezorgd, top. Alle sushi's waren kakelvers en smaakten uitstekend. Eigenlijk zoals altijd en kwalitatief identiek zoals je ook geserveerd krijgt als je in het restaurant eet. Goya was en is een aanrader en dat blijft het, of je daar nou eet, gaat afhalen of laat bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk. Het eten stof op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk! Erg lekker gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was de kwaliteit van het eten geweldig! We hebben weer genoten! Als tip willen wij meegeven om voor de verpakking een stevigere kwaliteit te kiezen, waardoor de warme gerechten waarschijnlijk ook warmer zullen blijven. Mogelijk deze ook beter verpakken in warmhoud verpakking. Nu waren de warme gerechten nagenoeg afgekoeld! en moesten wij deze gerechten direct opeten. Wij kregen meerdere bakjes die lekte en stuk waren. De bezorger heeft de grote ronde schaal waarschijnlijk op zijn kant vervoerd of is verschoven, waardoor de inhoud was verschoven en op elkaar geplakt zat. Ook zette hij eten op de grond voor de deur! neer. Tip. wacht tot de deur open is en zet het dan op deurmat neer.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Smaakte net zo goed als dat wij in het restaurant komen eten. Wat fijn dat dit in deze tijd nu ook thuis mogelijk is. Super geregeld!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd, alleen was het al best afgekoeld na de bezorging. Misschien een idee om het beter te verpakken? Verder top, heeft goed gesmaakt

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi erg lekker. De wok gerechten nog lekker warm en erg goed van smaak. We gaan zeker vaker bestellen.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd gereed bij afhalen. Goed geregeld. Netjes en smakelijk. Lekker gegeten.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling was dik in orde. Lekker gegeten , goede verse sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en lekker snel bezorgd. Bestel volgende keer weer hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is goed, warme maaltijden ook. De bezorgers komen altijd netjes optijd. Een aanrader!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi...we hebben genoten. Fijn dat jullie een ruime keuze hebben.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, teriyaki en nog wat aanverwante zaken gehad. Onze oudste dochter werd dertien en haar verjaardagsmaal moest uit teriyaki van Goya bestaan. Gelukkig konden we afhalen! Top! Het maakte haar verjaardag helemaal af!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en razendsnel gebracht! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten, keurig bezorgd en de warme gerechten waren ook nog goed warm. Ik wist niet dat jullie ook bezorgen 👏👍👍👍

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing dat een bezorging een keer precies op tijd is. Eten heel lekker maar niet goedkoop voor een all you can eat concept.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super snelle bezorging. Helemaal perfect. Natuurlijk hopen we gauw weer in het restaurant te kunnen komen eten, maar dit was ook perfect.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden niet alle bij behorende sushi gehad die in de familie box hoorde onder andere de sushi met omelet erop. Verder was de kwaliteit top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. De afhaal heeft zelfde kwaliteit en goede porties als wanneer je langskomt. Alleen verpakking was minder goed: er lekte uit diverse warme gerechten vocht en saus bij thuiskomst ondanks rechtop vervoerd. Dat gaf wat irritante troep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede kwaliteit. Vergeten loempia’s werden keurig thuisbezorgt.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar (we hebben afgehaald), alles was nog warm toen we thuis kwamen en de kwaliteit was goed! We hebben erg genoten van de sushi en van een paar vleesgerechten. Alles was smaakvol en heerlijk. Ik zal zeker weer bij Goya eten, het is een aanrader!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft echt heerlijk gesmaakt en de bezorging was ook in orde. Wij zullen zeker weer bestellen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd! Heerlijk eten, een klein minpuntje dat het vlees koud was... Begrijpelijk omdat het best ver weg is, maar misschien een warmte element toevoegen 😊 Voor de rest perfect!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, vers en snel bezorgd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, net zoals je normaal zou krijgen in het restaurant. Het was heerlijk. Ook een snelle bezorging, erg fijn.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was super slap Frikadelletjes waren bijna “wit” dus leek wel amper gebakken Lamspies smaakte verband De sushi en kipspies waren wel okay

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Zowel de kwaliteit van het eten, de communicatie en de snelle bezorging. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld alleen jammer dat ze de stokjes waren vergeten, erg jammer want dat is toch de beleving van sushi eten. Hoop volgende keer weer met stokjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker maar we hebben 5 kwartier op de bestelling gewacht

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!! Mis het uit eten nu al!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam veel te laat, zelfs na een belletje dat de bezorger onderweg was duurde het nog ruim een half uur. De warme gerechten waren zo goed als koud. Erg jammer want het was toch een behoorlijk prijzige maaltijd. Zonde. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas werd de tijd van 18 uur niet gehaald terwijl wij om 18 uur wel een bericht kregen dat zij onderweg waren. De warme gerechten ( loempia banaan en gamba’s ) waren lauw en slap . Dat is wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Vers en heel smakelijk. Top!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Snel geleverd en heel lekker

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, heel vers.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was ook top! Eten was er met 30 minuten en de bezorger was ook zeer vriendelijk! Kortom zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de bestelde sushi. Lekker vers en smaakte prima. Werd ook keurig op tijd geleverd. Helemaal top dus. En ook nog een kade erbij omdat het een redelijk grote bestelling was. Helemaal in orde.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was perfect op tijd en het verzoek om iets aan te passen in de sushi box werd zonder moeite doorgevoerd. Top service, lekkere sushi.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime sushi/sashimi keuze, lekker, super snel en heel vriendelijk! Komt zeker terug

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super klein heel zuinig jammer sushi point heeft grotere rollen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren belachelijk klein. De sausen gemorst in de plastic zak, saus overal behalve in het bakje waarin het hoorde. Sushirollen die uit elkaar waren. Kortom: heel slecht.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Echt weer super! Snel bezorgd en omdat ze de vorige keer de gember waren vergeten kreeg ik er nu twee, super service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi al vroeg in de middag besteld. Er werd keurig op tijd geleverd. Sushi was heerlijk en prima in orde. Eén minpunt: sushi was besteld voor 18.45 uur en werd ook keurig op tijd gebracht => 's avonds om 22.21 uur kregen wij nog een email waarin werd vermeld dat onze bestelling onderweg was.............. Die communicatie is nog niet helemaal op orde dus.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet het 181) Sushci Dagmunu Dubbel 66st besteld. Het dubbel moet weggelaten worden aangezien het niet dubbel geleverd is?! Dus 54 Euro betaald voor een half menu i.p.v. 27 euro.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het tóp. Zowel de kwaliteit als de service. Misschien dat het door de warmte kwam dat het beide minder waren. Het hele tasje zat ónder de sojasaus, de garnalen waren taai en waar ze de vorige keer keurig de gember na kwamen brengen hebben we deze gister helaas niet mogen ontvangen.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten !

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, echter is het bezorgd bij een van m'n buren terwijl de juiste adresgegevens bekend waren.. zeer slecht en daar moet je nog voor betalen ook. Gelukkig kwamen zij het vervolgens langs brengen anders had ik m'n eten nooit ontvangen.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in het restaurant gegeten en dat was altijd goed. Nu voor het eerst online besteld en wat een verschil. De sushi was heel taai en de warme gefrituurde hapjes waren koud en taai. Jammer, dan maar niet meer laten bezorgen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Maar Goya geef die aardige bezorgster een knappe fietsmand en een warmhoud tas! Dan komt het eten ook warm aan! En plak de bakjes netjes af zodat niet de hele tas onder de saus zit.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes en op tijd. Kwaliteit eten niet goed. Vet van de zonnebloem olie. Niet vers en weinig smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poke Bowl, de rijst was alleen nog warm.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft allemaal heerlijk gesmaakt. Alleen jammer, dat er een bakje kapot gegaan was in de tas en er saus in de tas gelekt heeft. Verder goede service en mooi op tijd bezorgd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er had helaas een bakje soja saus gelekt waardoor alles doordrenkt was met soja saus. Sushi was erg taai en smaakte oud. Loempia’s waren koud en taai. Teleurstellend.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen dan: Wederom heerlijk gegeten en snel bezorgd.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. En snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten, wil niet zeuren maar..... Mijn dochter kreeg een bakje mayonaise ipv vanillesaus bij de gebakken banaantjes, de champignons en sojasaus waren gaan lekken tijdens de bezorging🙈....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed. Heel lekker gegeten en snel bezorgd!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers! vlees ook goed

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en keurig op tijd. De coronamaatregelen goed in acht genomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk net als in het restaurant .en grote portie bv van de champignons en de boontjes. kip stokjes waren ook ruimgesneden

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten kwam koud aan, waren niet eens lauw meer maar echt koud. Kreeg om 17.37 een melding dat het eten onderweg was maar om 18.00u was het er nog niet. We wonen er vijf minuten fietsen vandaan denk ik. Ook was de bestelling niet compleet. Dus koud en onvolledig... dat laatste werd wel keurig opgelost en binnen no time werd dat nageleverd met wat extra’s erbij. Erg jammer want het was een bestelling van 64 euro, dus de verwachtingen lager hoger dan wat we kregen. Ik bestel hier niet meer. De sushi was wel lekker overigens. Bezorgster was wel heel vriendelijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de te late bezorging ontbrak de gebakken banaan.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nauwelijks hoeven wachten op de bezorger en heerlijk gegeten! Was vers en de porties waren groot genoeg. Goed concept. We gaan zeker nogmaals bestellen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Smaakte zoals vanouds in het restaurant zelf. Miste wel de stokjes die werden niet meegeleverd. Bezorging ging wat minder vlekkeloos. In een doosje zat een gat waardoor al het saus eruit liep (kon bezorgster overigens niks aan doen!) Ook bleek het bezorgmeisje een zakje vergeten te bezorgen zijn. Na een belletje werd het keurig nabezorgd en verontschuldigde de bezorgster zich wel tien keer. Kan gebeuren, nu hadden we net als in het restaurant verschillende gangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging was keurig op tijd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Kan alleen niet wachten tot we weer in jullie restaurant kunnen eten. Maar we hebben weer heerlijk genoten van jullie sushi!